Urban Pop Up

Twee weken geleden vond de Urban Pop Up van LGU Academy plaats in ons Urban Center.Dit was het afsluitmoment van een succesvol jaar voor Let’s Go Urban. Dit was ook direct hun eerste jaar in het Urban Center. Met de Urban Pop Up wou Let’s Go Urban ook de buurt betrekken. Het ging zelf verder dan betrekken alleen. De hele dag door waren er workshops voor iedereen. Dit ging van workshops Afro-dance tot workshops Hip Hop voor alle niveau’s.

Gedurende de hele Pop-up was er ook een expositie van de Content Wolves. Je kan hen ook wel het digitale team noemen die zich met workshops hebben verdiept in de digitale wereld. Zij hebben 2 maanden geleden de opdracht gekregen om ’t Kiel op hun manier als fotograaf in beeld te brengen. Hieruit zijn al heel mooie resultaten uit voortgekomen. Je kan deze nog steeds komen bezichtigen in het Urban Center gedurende de hele zomer!

Naar het einde van de dag toe was er ook een battle waar de winnaar naar huis kon gaan met €50. De gelukkige dit jaar was Alejandro Dockx. Hij danste jaren bij LGU Academy maar omwille van school had hij steeds minder tijd om langs te komen. Wat hij wel bleef doen is consistent thuis trainen. Deze overwinning is het bewijs van doorzettingsvermogen! So a big shout out to YOU, Alejandro!

Als afsluiter hadden we de eer om deejay Janbaz te mogen ontvangen die ons een topper van een Afterparty heeft gegeven. Deze Urban Pop-up was een geslaagde editie en zal naar traditie elk jaar plaatsvinden. Hope to see you there next year!