Lokale Helden

Hometown

vrijdag 26.04.2019

Urban Center - Grote Zaal

Kunst en Cultuur hebben de mogelijkheid om iets kwalitatiefs neer te zetten voor jouw naaste omgeving. Vanuit je eigen community kent iedereen zeker en vast een boegbeeld of iemand die met ‘kunst’ bezig is. Dit brengt niet enkel mensen bij elkaar, maar het zorgt er ook voor dat we sneller iets zullen supporten van iemand die we kennen dan van iemand die we niet kennen. Dit heeft op alle vlakken een grote meerwaarde.

Daarom zijn wij ervan overtuigd dat ook binnen het Urban Center er nog een grotere familie kan ontstaan. Het zou een eer zijn moesten wij een plek geweest zijn voor onze Hometown-community waarbinnen nieuwe connecties zijn gemaakt en waar men elkaar nog beter is gaan leren kennen.

Hierbij een warm oproep aan iedere lokale artiest rondom het Urban Center!

Heb jij een talent dat je graag wil laten zien?
Urban Center stelt zich gratis open op 26 april 2019 van 19:00-21:00.

Heb je vragen of wil je je graag opgeven als een van onze ‘Lokale Helden’?
Mail gerust naar info@urbancenterantwerp.com

Info

Deuren 19:00

Gratis