Over Ons

WELKOM BIJ HET URBAN CENTER

Het Urban Center is een hub waar ieder kind en elke jonge wave-maker zijn/haar/hun toekomst in handen kan nemen in een positieve, stimulerende en inspirerende omgeving. 

Je kan er spaces huren, workshops volgen, je ideeën aanslijpen, (samen)werken of gewoon langskomen voor de good vibes.

Believers

Achter elk sterk concept staat een team van rotsvaste gelovers. Het Urban Center & de LGU Academy bestaan alleen maar omdat er veel bedrijven, brands, overheden en -vooral- mensen in geloven. Hun steun is soms financieel, soms praktisch logistiek, soms een mix van grote en kleine bijdrages, etc. Hiermee tonen ze niet alleen dat ze in onze projecten geloven. Het is ook duidelijk dat ze echte Believers zijn als het op onze jongeren aankomt. En dat is veel waard.

Word ook een believer> info@urbancenterantwerp.com

Heroes & Sheroes

Iedereen heeft greatness in zich. Kijk maar eens naar onze Heroes & Sheroes: rolmodellen uit de wetenschap, topsport, muziek, dans, kunst, ondernemen, journalistiek, etc. met heel diverse verhalen en achtergronden. Coely, Moussa Dembele, Eline De Munck, Nordin Ben Moh, Karolien De Becker, Adil & Bilall, Ella Leyers, Ilyas Nasri, Farah El Bastani, Ruben Van Gucht, Imke Courtois, Dj Lady S ... Zij steunen het Urban Center op allerlei manieren en altijd met één doel: onze jongeren inspireren en herkenbare voorbeelden zijn van zij die het gemaakt hebben. Onze Heroes & Sheroes tonen dat iedereen held(in) kan zijn, zolang je gelooft in jezelf.

"PURSUE THE THINGS YOU LOVE DOING, AND THEN DO THEM SO WELL THAT PEOPLE CAN'T TAKE THEIR EYES OFF YOU"
- Maya Angelou-

Services

In het Urban Center is -bijna- alles mogelijk. Hier kan je Urban Culture in al haar diversiteit ontdekken, (mee)maken en nog veel meer.
Got a dream? We’ve got a place to make it happen.

Space Rental

Klikt het met een bepaalde space in het Urban Center? Je kan elke ruimte huren als grote & kleine onderneming, freelancer, event-organisator ... 

 Alleen de ruimte nodig? OK, is goed. Meer nodig? Kan allemaal. Vertel ons je droomconcept en wij zorgen voor alles van catering en technische ondersteuning tot het van A tot Z programmeren van jouw volgende event. Uiteraard gaat 100% van de huuropbrengsten naar onze sociale werking.

Download onze brochurevoor meer details: pdf → (-> Download pdf brochure)

Heb je vragen of voorstellen voor ons?
Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com
of bel ons gerust op +32 479 16 67 03

Events & Bookings

Heb je interesse om een eigen event te organiseren of ben je gedreven om een artiest(e) hier te laten performen? Contacteer ons gerust voor meer details. Wij helpen je graag verder!

Contact: events@urbancenterantwerp.com

Meat & (Gr)eat

 De meeste straffe verhalen starten in een bar. Van toevallige passanten tot professionals tot bekende gezichten: iedereen komt in de Urban Center Lounge samen. En zoals bij elke hechte community, gebeurt dat liefst met tasty food en drinks erbij.

Urban Culture

 Zin in een deep dive in Urban Culture voor je team of je leerlingen? Een workshop? Een feestje? Een spektakel? Een lezing? Een videoproductie? Gewoon vragen en we doen je graag een voorstel.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Teambuildings

Niet alle teambuildings zijn hetzelfde. OK, eigenlijk zijn de meeste dat wel. Maar niet bij ons. In het Urban Center wordt Urban Culture vertaald naar een custom teambuilding-sessie met inspirerende rolmodellen uit onze community. Wij zorgen voor een originele locatie en insteek met een ruim aanbod aan activiteiten, invulling, catering en andere diensten op topniveau.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Inspirational Tours

Ontdek Urban Culture waar het leeft, in de hotspots van de stad waar we samen hidden gems gaan ontdekken: jonge ondernemers & creatives met een inspirerend verhaal. Over onze tours door de stad zal je nog lang kunnen navertellen/ opscheppen.

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

Co-working Space

Work spaces om ideeën uit te wisselen, plannen te smeden en actie te ondernemen. Voor starters is de werkplek gratis, in ruil voor hun diensten aan het UC. Win-win!

Contacteer ons via events@urbancenterantwerp.com

LGU Academy

De LGU Academy biedt een inspirerend afterschool program aan voor urban youth vanaf 6 jaar, met de focus op tieners en jongvolwassenen met diverse achtergronden.

Naar de LGU Academy

Samenwerken

Het Urban Center is altijd op zoek naar believers, versterking, talent, expertise, fresh ideas & fresh faces.

Believers Wanted

Het Urban Center & de LGU Academy bestaan alleen maar omdat er veel bedrijven, brands, overheden en -vooral- mensen in geloven. Hoe meer believers zich achter ons scharen, hoe meer we voor onze community kunnen doen.

Word believer > info@urbancenterantwerp.com

Join the Community

Wil je graag coach worden, deel uitmaken van onze squad, als vrijwilliger aan de slag, of heb je iets anders voor ons in petto?

We need you! > info@urbancenterantwerp.com