LGU x MOBIETRAIN: #TREATYOURSELF

Fijn dat je de weg naar ons gevonden hebt. Ben je klaar om samen met ons aan deze journey te beginnen? Wij kijken er vooral naar uit om jullie te inspireren.

MobieTrain en LGU Academy hebben de handen in elkaar geslagen om een E-learning applicatie te ontwikkelen. Hiermee willen ze 1000 jongeren een duwtje in de rug geven in hun persoonlijke ontwikkeling.

Op de applicatie leren jongeren LGU kennen in haar geheel. Wat doen we, waarvoor kan je bij ons terecht en het belangrijkste: hoe kunnen we onze jongeren versterken en bijstaan?

Achter de muren van LGU Academy staat een gemotiveerd team die na een sterke eerste aanzet van de MobieTrain app klaar staat om elke jongere, persoonlijk en in groep, te begeleiden in hun journey.

Ben je er klaar voor?

Let’s do this:

1. Registreer je Hier

2. Je ontvangt je inloggegevens via mail binnen 24 uur.

3. Log in en starten maar!

In de komende weken lanceren we 3 nieuwe trajecten rond Education, Employment en Entrepreneurship. Je kan alvast aan de slag met het traject rond Empowerment.

Wil je graag iets kwijt? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Facebook
Instagram
Mail

Meer info over MobieTrain?

MobieTrain is een Belgisch start-up bedrijf en biedt met zijn mobiel leerplatform een antwoord op de veranderende wereld binnen Learning & Development: persoonlijk, snel & effectief. Het platform geeft je de kans om op een zelf gekozen moment en op je eigen tempo bij te leren. Meer info over MobieTrain? Surf naar  www.mobietrain.com.